Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άρθρο-παρέμβαση για τα 60 χρόνια από τη Συνθήκη της Ρώμης από τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στα διλήμματα της ΕΕ και στις προκλήσεις, στις οποίες καλούνται να απαντήσουν η Αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις, αναφέρεται το άρθρο-παρέμβαση που συνυπογράφουν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Στέλιος Κούλογλου και Κώστας Χρυσόγονος, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από τη Συνθήκη της Ρώμης.

Χρειάζονται πρωτοβουλίες, με «μεγαλύτερη σαφήνεια και στόχευση», σημειώνουν οι τέσσερις ευρωβουλευτές, προσδιορίζοντας ως βασικούς πυλώνες της πολιτικής «την κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη, την προστασία των δικαιωμάτων, τη μεγαλύτερη κοινωνική και περιφερειακή σύγκλιση και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Τονίζουν επίσης πως είναι «απαραίτητες» οι στρατηγικές συμμαχίες της Αριστεράς «με τη Σοσιαλδημοκρατία και τους Πράσινους», καθώς και οι «διαρκείς ζυμώσεις με τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και τα εργατικά συνδικάτα, η διαρκής ενημέρωση των πολιτών και η συμμετοχή τους στις πολιτικές διαδικασίες και τη συλλογική διεκδίκηση των αιτημάτων τους».

Tags
Back to top button