Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Άρχισαν τα όργανα: Στα Τίρανα ποδοπατήθηκε η σερβική σημαία για τη σύλληψη του Χαραντινάι

Η σερβική σημαία ποδοπατήθηκε από Αλβανό μπροστά από τη γαλλική πρεσβεία, στην πρωτεύουσα της Αλβανίας Τίρανα για να διαμαρτυρηθεί για τη σύλληψη του πρώην πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου και μέλους του UCK, Ραμούς Χαραντινάι, από τις γαλλικές αρχές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘BalkanWeb’ ένας νέος άνδρας ονόματι Λιέοναρντ Ντεντάι ποδοπάτησε τη σερβική σημαία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψη του Χαραντινάι, κρατώντας στα χέρια του τη γαλλική σημαία που έγραφε στα γαλλικά «Je suis Haradinaj».

Αντίδραση του Βελιγραδίου

Το σερβικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε διαμαρτυρία κατά της πράξης αυτής που βεβήλωσε τη σημαία της Δημοκρατίας της Σερβίας, μπροστά από τη γαλλική πρεσβεία στα Τίρανα, γράφει το σερβικό πρακτορείο Tanjug.

Στη συνέχεια προέβη σε προφορική διαμαρτυρία προς τον επιτετραμμένο της Αλβανίας στο Βελιγράδι Τζελιάλι Φεϊζι, με το αίτημα οι αλβανικές αρχές να βρουν το δράστη, και να εφαρμοσθεί ο νόμος που προβλέπεται από τις αλβανικές αρχές και να γίνει ενημέρωση του Βελιγραδίου για την έκβαση της δίκης.

Tags
Back to top button