Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αργυρούπολη: Διπλή δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την Αστυνομία

Θρίλερ στην Αργυρούπολη με τη διπλή δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στο σπίτι τους στην οδό 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία βρέθηκε παραβιασμένη η πίσω μπαλκονόπορτα της τριωροφης κατοικίας και εκτιμάται ότι πιθανότατα οι δράστες εισέβαλαν από εκεί στο σπίτι.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν ο γιος του ζευγαριού ανησύχησε γιατί οι γονείς του δεν απαντούσαν τις τελευταίες δύο ημέρες στα τηλέφωνα και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Έκπληκτος ανοίγοντας το σπίτι, αντίκρισε τον 79χρονο πατέρα του νεκρό στο ισόγειο και τη συνομήλικη μητέρα του στο υπόγειο. Και οι δύο έφεραν τραύματα και ίχνη αίματος ενώ στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για διπλή δολοφονία όμως μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ληστεία ή αν ήταν άλλα τα κίνητρα των δραστών.

Tags
Back to top button