Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

«Απτόητη» η Β. Θάνου για τα όρια συνταξιοδότησης των Δικαστών: «Θα συζητηθούν»

Η Βασιλική Θάνου σκοπεύει να ορίσει άμεσα τη συζήτηση στη Διοικητική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το θέμα της παράτασης της ηλικίας συνταξιοδότησης των Δικαστών.

Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους, την ερχόμενη ή την μεθεπόμενη Πέμπτη θα ορίσει τη συζήτηση για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης ενώπιον της Διοικητικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου. Τόνισε, δε, πως η ακριβής ημερομηνία θα προσδιοριστεί όταν είναι έτοιμη η εισηγήτρια της υπόθεσης, αντιπρόεδρος Ειρήνη Κιουρτσόγλου.

Το ζήτημα ήταν αρχικά να συζητηθεί την Πέμπτη στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης, γνωστοποιήθηκε πως η συνεδρίαση αναβάλλεται επ' αόριστον, καθώς η κ. Κιουρτσόγλου δεν ήταν έτοιμη.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Η αναβολή, ωστόσο, ερμηνεύτηκε ως υπαναχώρηση της κ. Θάνου, λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν στον δικαστικό κλάδο.

Tags
Back to top button