Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαλύψεις Τούρκου συνταγματάρχη για τα Ίμια σε εφημερίδα

Η τουρκική εφημερίδα  MİLLİYET, είχε δημοσιεύσει  δηλώσεις του Συνταγματάρχη ε.α Ali Tursken, o οποίος όπως δήλωνε  ήταν επικεφαλής της τουρκικής ομάδας βατραχανθρώπων  στο επεισόδιο των Ιμίων. Ο ίδιος είχε πει  στην εφημερίδα: «Αφού κατεβάσαμε την ελληνική σημαία με επιτυχία υψώσαμε τη δική μας. 5 φίλοι μας σκοτώθηκαν υπέρ πατρίδος, αλλά η Τουρκία τους ξέχασε γρήγορα ».

Εκείνη την εποχή ο Turksen ήταν  Πλωτάρχης της ομάδας SAT. Αποστρατεύθηκε συνταγματάρχης και παραπονιέται για πέντε συναδέλφους του που χάθηκαν,μετά από την επιχείρηση στα Ίμια.”Πέντε από τους βατραχανθρώπους μας   έχασαν τη ζωή τους μετά την επέμβαση. Αφησαν  πίσω τις οικογένειές τους για το καθήκον.  Όλοι  ξεχάστηκαν  γρήγορα”.

Ο Turksen αναφερόταν στην πτώση μεταγωγικού ελικοπτέρου στο Αξάζ όπου σκοτώθηκαν οι πέντε συνάδελφοί του. Στο ελικόπτερο επέβαινε και ο ίδιος αλλά σώθηκε . Μόλις το ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα κατόρθωσε να διαφύγει από ένα σπασμένο παράθυρο.

Tags
Back to top button