Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Aποκαλύψεις CIA: Δυο φορές την ημέρα έτρωγε κρέας… σκύλου ο παππούς του Κιμ Γιονγκ Ουν

Δύο φορές την ημέρα έτρωγε κρέας σκύλου ο παππούς του Κιμ Γιονγκ Ουν όταν ήταν στην ηγεσία της Βόρειας Κορέας και μάλιστα το γεγονός αυτό τον έκανε παχύσαρκο, αναφέρεται σε έγγραφα της CIA που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα.

Ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, που αναφέρεται ως ο «αιώνιος πρόεδρος» της χώρας, συνήθιζε να τρώει κρέας σκύλου τόσο για πρωινό όσο και για δείπνο, αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ απέρριπτε γεύματα με ψάρια και λαχανικά εξαιτίας της «προτίμησής» του αυτής.

Ο Κιμ Ιλ Σουνγκ

Τα έγγραφα της CIA μάλιστα αναφέρουν ρητά πως η συνήθειά του αυτή ήταν που τον οδήγησε στην παχυσαρκία: «Ο Κιμ Ιλ Σουνγκ προτιμούσε όλα τα κρέατα από τα υπόλοιπα φαγητά και έτρωγε ψάρια και λαχανικά πολύ σπάνια. Βασικό συστατικό των γευμάτων του ήταν ρύζι ανακατεμένο με ινδικό κεχρί», αναφέρει επίσης η έκθεση και συνεχίζει: «Το αγαπημένο του φαγητό πάντως, ήταν κρέας σκύλου γεμισμένο με κοτόπουλο, το οποίο ζητούσε κάθε μέρα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Φήμες στην Πιονγκγιανγκ ανέφεραν πως αυτή ήταν η αιτία που ήταν παχύσαρκος».

Το έγγραφο έχει ημερομηνία τον Μάιο του 1951 και αναφέρει επίσης: «Οι σχέσεις του Κιμ Ιλ Σουνγκ με το προσωπικό του ήταν καλές και συχνά πήγαινε ο ίδιος στην κουζίνα για να συζητήσει τις μεθόδους μαγειρέματος ή και να μαγειρέψει κάτι ο ίδιος, αφού η μαγειρική ήταν το χόμπι του».

Στην Βόρεια Κορέα το κρέας σκύλου θεωρείται «νοστιμιά» και του αποδίδεται ακόμα και αφροδισιακή ιδιότητα. Μόλις πέρυσι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε παροτρύνει το λαό του να μην παραλείπει το κρέας αυτό από την διατροφή του.

Tags
Back to top button