Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Απίστευτες επιδόσεις από το νέο ρωσικό α/α σύστημα S-500 «Prometey» (φωτό, βίντεο)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Οι Ρώσοι φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την ανάπτυξη και κατασκευή του αντιαεροπορικού και αντιβαλλιστικού συστήματος S-500 Prometey, γνωστού και ως 55R6M Triumfator-M, σύμφωνα με τα όσα δώσε ο υποστράτηγος Αντρέι Τσεμπούρνιν.

Το ανώτατο στέλεχος των ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων μίλησε στην εφημερίδα «Krasnaya Zvezda» για το μοναδικό οπλικό σύστημα των S-500 Prometey.

Ο αξιωματούχος αναφερόταν στη διαδικασία σταδιακής οικοδόμησης ενοποιημένου συστήματος αεράμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η ολοκλήρωση του οποίου αναμένεται μόλις τεθούν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα τα συστήματα S-500 Prometey που θα αποτελεί την κορωνίδα, όπως για παράδειγμα είναι οι Ισραηλινοί με το σύστημα Arrow 3.

Οι S-500 που έχουν σχεδιαστεί από την Almaz Antey, έχουν κατά δήλωση των Ρώσων εμβέλεια 600 χιλιομέτρων, θα μπορούν να αναχαιτίζουν ταυτόχρονα έως 10 βαλλιστικούς και υπέρ-υπερηχητικούς πυραύλους που ταξιδεύουν προς τον στόχο με ταχύτητα 7 χιλιομέτρων ανά δευτερόλεπτο, ενώ μπορεί να εμπλέκει τους στόχους σε ύψος μέχρι και 200 χιλιόμετρα.

Tags
Back to top button