Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απειλούν με αποχώρηση από το κόμμα οι «συντηρητικοί» της Α.Μέρκελ... εάν δοθεί κι άλλο «πακέτο βοήθειας» στην Ελλάδα!

Την ώρα που το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα AfD κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και το SPD των Σουλτς/Γκάμπριελ «κονταροχτυπιέται» με το CDU της Άνγκελα Μέρκελ στις δημοσκοπήσεις εν όψει των γερμανικών εκλογών, ένας νέος «πονοκέφαλος» εκ δεξιών έρχεται να προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην καγκελάριο.

Το νέο... πρόβλημα για την καγκελάριο «ακούει» στο όνομα «Ελεύθερο Συντηρητικό Ξεκίνημα» και πρόκειται για μία κίνηση από την συντηρητική, δεξιά πτέρυγα του κόμματος της Μέρκελ, την ιδρυτική διακήρυξη της οποίας θα υπογράψουν το Σάββατο 5.000 μέλη της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης -το περιεχόμενό της, ωστόσο, δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα.

Όπως λένε, μεταξύ άλλων, θέλουν μια Ευρώπη με ανοιχτή την πιθανότητα να αποβάλλονται οι χώρες, που δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στα υπόλοιπα κράτη-μέλη, «φωτογραφίζοντας» εν προκειμένω την Ελλάδα.

Μάλιστα, δεν αρκούνται σε αυτήν τη διατύπωση, αλλά κάνουν και ειδική αναφορά στη χώρα μας, ζητώντας να μην δοθεί άλλο πακέτο βοήθειας. Σε περίπτωση, δε, που αυτό συμβεί, απειλούν με μαζικές αποχωρήσεις από το κόμμα της καγκελαρίου! 

Tags
Back to top button