Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Απάντηση - απειλή Σ.Αραβίας σε Τραμπ: «Η οικονομία μας παίζει ζωτικό ρόλο στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι»

Μετά τη κρίση στις σχέσεις με την Τουρκία, οι ΗΠΑ φαίνεται πως οδεύουν σε νέα κρίση με κράτος της Μέσης Ανατολής,τη Σαουδική Αραβία.

Η Σαουδική Αραβία με ανακοίνωση μέσω του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων της χώρας, απάντησε στις χθεσινές απειλές Τραμπ για σοβαρές κυρώσεις, υπενθυμίζοντας εμμέσως πως μέσω του πετρελαίου μπορεί να «τινάξει» την παγκόσμια οικονομία στον αέρα.

«Το βασίλειο τονίζει ότι θα απαντήσει σε κάθε μέτρο σε βάρος του με μια ακόμα πιο δυνατή απάντηση. Η οικονομία της χώρας διαδραματίζει έναν ζωτικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία και επηρεάζεται μόνο από αυτή» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Το βασίλειο απορρίπτει κάθε απειλή» πρόσθεσε Σαουδάραβας αξιωματούχος στο Saudi Press Agency.

Οι δηλώσεις αυτές γίνονται στον απόηχο της σημαντικής πτώσης 7% του χρηματηστηρίου της Σαουδικής Αραβίας .

Ο Τραμπ εξαπέλυσε τις απειλές του στο απόσπασμα της εκπομπής 60 minutes του CBS, η οποία θα μεταδοθεί σήμερα, Κυριακή, κάνοντας λόγο για «βαριά τιμωρία» αν αποδειχθεί ότι οι Σαουδάραβες δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο.

Ο λόγος που ο Τραμπ επιμένει τόσο πολύ στην υπόθεση του δημοσιογράφου δεν είναι επειδή τον έπιασε ο πόνος, αλλά τη χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης, επειδή η Σ.Αραβία αρνείται να ρίξει πετρέλαιο στην αγορά για να μειώσει τις τιμές και να «στριμώξει» τη Ρωσία.

Παρ'όλα αυτά παραδέχθηκε πως οι ΗΠΑ ΘΑ «αυτοτιμωρούνταν» αν σταματούσαν να πουλούν όπλα στους Σαουδάραβες.

Tags
Back to top button