Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ανενόχλητος κυκλοφορούσε στην Ευρώπη ο μακελάρης του Βερολίνου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Ο Τυνήσιος Ανίς Αμρί απ’ ότι δείχνουν τα στοιχεία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου φέρεται να έκανε … περιοδεία στην Ευρώπη ανενόχλητος.

Όπως καταγράφηκε στις κάμερες ασφαλείας του βελγικού σιδηροδρομικού δικτύου, ο τζιχαντιστής πέρασε από το Άμστερνταμ στην Ολλανδία και τις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, πριν καταλήξει στο Μιλάνο, όπου εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε από τους Ιταλούς αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό, ο Αμρί φαίνεται να καταφτάνει στο σταθμό των Βρυξελλών από το Άμστερνταμ στις 7 το απόγευμα της 21ης Δεκεμβρίου, δύο ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους. 

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από την επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας της χώρας. Την Τετάρτη, οι ιταλικές αρχές επιβεβαίωσαν πως το όπλο που χρησιμοποίησε ο Τυνήσιος κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τον Ιταλό αστυνομικό, στο Σέστο Σαν Τζοβάνι, ήταν το ίδιο με αυτό που πυροβόλησε τον Πολωνό οδηγό του φορτηγού, που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Ως εκ τούτου, ο  24χρονος Τυνήσιος διέσχισε την Ευρώπη κουβαλώντας το όπλο ενός εγκλήματος, πέρασε από τρεις χώρες και δεν του έγινε κανένας έλεγχος.

Tags
Back to top button