Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ανατροπή: Τελικά ο 14χρονος βίασε τη 59χρονη στην Ίμπιζα

Απρόσμενη τροπή είχε η υπόθεση του «βιασμού» του 14χρονου από τη 58χρονη στην Ίμπιζα καθώς η 59χρονη ισχυρίζεται πως ο 14χρονος ήταν αυτός που τη βίασε. 

«Καθαρή» από κάθε κατηγορία είναι πλέον η 59χρονη Gail Dickinson, η οποία κατηγορήθηκε ότι αποπλάνησε τον 14χρονο γιο μιας φίλης της στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Η γιαγιά του ανηλίκου είδε την 59χρονη να συνευρίσκεται ερωτικά με τον εγγονό της στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου διέμεναν όλοι μαζί. 

Κατά τη δεύτερη μέρα της δίκης της, η Dickinson ισχυρίστηκε πως η σεξουαλική επαφή δεν ήταν συναινετική και ότι ο 14χρονος ήταν αυτός που την βίασε με αποτέλεσμα το δικαστήριο να την απαλλάξει από κάθε κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, οι δικαστές αποφάσισαν ότι οι κατηγορίες «δεν ήταν βάσιμες» με αποτέλεσμα να την αθωώσουν.

Η 59χρονη ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι όλα «συνέβησαν ξαφνικά, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα έγιναν όλα», ενώ αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες του συμβάντος.

«Σοκαρίστηκα. Τον έσπρωξα και του είπα "όχι, σταμάτα". Έτρεξα στο μπαλκόνι και με ακολούθησε», είπε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η 59χρονη υποστήριξε πως ο ανήλικος είχε πάθει «εμμονή» μαζί της, κάτι που την είχε τρομοκρατήσει. 

Παρά τις κατηγορίες της γιαγιάς του 14χρονου, ο  ίδιος παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως πριν το περιστατικό είχε βγει για ποτό με την μητέρα του και την Dickinson και ήταν πολύ μεθυσμένος κατά τη διάρκεια των γεγονότων.

Αποκάλυψε πως η 59χρονη ήταν αυτή που τον πλησίασε με ερωτικές διαθέσεις, όμως αυτός πήγε στο δωμάτιό της.

«Είμαι έκπληκτος με το ότι συνέβη. Όταν ξύπνησαν το πρωί αισθανόμουν απαίσια. Το μετανιώνω. Δεν θα συνέβαινε αν ήμουν νηφάλιος», παραδέχτηκε ο 14χρονος.

Η 59χρονη Gail Dickinson δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου, έφυγε χαμογελώντας από την αίθουσα, τονίζοντας στους δημοσιογράφους ότι «αποδόθηκε δικαιοσύνη», τη στιγμή που  οι συγγενείς του αγοριού ήταν εμφανώς απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα της δίκης.

Tags
Back to top button