Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ανατριχιαστική προειδοποίηση Κίνας: Η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στην Ταϊβάν ωθεί το νησί σε "επικίνδυνη κατάσταση"

Η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε βοήθεια δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Ταϊβάν για να αντιμετωπίσει την απειλή μιας κινεζικής εισβολής, αλλά η Κίνα έχει προειδοποιήσει ότι τα χρήματα θέτουν τη δημοκρατία της Ταϊβάν σε πολύ «επικίνδυνη κατάσταση».

Η Κίνα έχει προειδοποιήσει ότι το τελευταίο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ταϊβάν ωθεί την αυτοδιοικούμενη νησιωτική δημοκρατία σε πολύ «επικίνδυνη κατάσταση», όπως αναφέρει η .

Η Γερουσία ενέκρινε πολεμική βοήθεια 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία , στο Ισραήλ και στην Ταϊβάν την Τρίτη μετά από μήνες καθυστερήσεων και αμφιλεγόμενης συζήτησης σχετικά με το πόσο εμπλέκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες σε εξωτερικούς πολέμους. Το πακέτο περιελάμβανε 8 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ταϊβάν, με σκοπό την αντιμετώπιση της απειλής εισβολής από την Κίνα , η οποία διεκδικεί ολόκληρο το νησί ως δικό της έδαφος και έχει απειλήσει να το καταλάβει με τη βία αν χρειαστεί.

Με απόφαση του Αρείου Πάγου "κόπηκαν" οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές

 

 

Tags
Back to top button