Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ

Τελευταία ευκαιρία σήμερα για ψώνια για το εορταστικό τραπέζι και πασχαλινά δώρα. Καταστήματα και σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά και λειτουργούν με εορταστικό ωράριο. 

Τα εμπορικά καταστήματα λειτουργούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, ενώ τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν από τις 08:00 το πρωί και θα παραμείνουν σε λειτουργία έως το βράδυ.

Οι ώρες λειτουργίας των σούπερ μάρκετ

Ισπανία: Η στιγμή που 40χρονος προσπαθεί να πνίξει γυναίκα σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινώσει στις ιστοσελίδες τους, το ωράριο των σούπερ μάρκετ θα είναι το ακόλουθο:

Σκλαβενίτης: 08:00 – 19:00

ΑΒ Βασιλόπουλος: 08:00 – 18:00

My Market: 08:00 – 20:00

Lidl: 07:45 – 21:00

Μασούτης: 08:00 – 20:00

Κρητικός: 08:00 – 20:00

Κλείνουν τα πάντα για τρεις ημέρες

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι τόσο η Κυριακή του Πάσχα όσο και η Δευτέρα του Πάσχα είναι επίσημες αργίες. Όλα τα καταστήματα, οι τράπεζες και οι δημόσιες υπηρεσίες είναι κλειστά. Φέτος όμως θα είναι κλειστά και την Τρίτη του Πάσχα, 8 Μαΐου, αφού έχει μεταφερθεί η αργία της Πρωτομαγιάς.

Tags
Back to top button