Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αιτωλοακαρνανία: «Ξάφριζαν» μαγαζιά για να βγάζουν τα... έξοδα των διακοπών

Με οργανωμένο σχέδιο δρούσαν το περασμένο καλοκαίρι δυο... «μακρυχέρηδες», που έβγαζαν τα έξοδα των διακοπών τους αδειάζοντας τα ταμεία των καταστημάτων της Αιτωλοακαρνανίας!

Είχαν δε χωρίσει τους ρόλους, καθώς ο ένας απασχολούσε τους υπαλλήλους όσο ο άλλος έβαζε «χέρι» στο ταμείο!

Από τον Ιούνιο ως τις αρχές Σεπτεμβρίου, οι δράστες είχαν ξαφρίσει συνολικά 860 ευρώ  από ένα μίνι μάρκετ, μια καφετέρια και δυο περίπτερα στη Βόνιτσα και τον Αστακό. Οι τέσσερις κλοπές εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Βόνιτσας σε συνεργασία με το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών που ταυτοποίησε έναν από τους δυο δράστες. 

Πρόκειται για έναν 35χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας. Οι προσπάθειες για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζονται, ενώ ερευνάται αν έχουν ξαφρίσει χρήματα και από άλλα καταστήματα, ακόμη και σε άλλες κοντινές περιοχές.

Tags
Back to top button