Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αίγιο: Στο δόκανο της ΕΛ.ΑΣ. 3 Αλβανοί που σκόπευαν να πλημμυρίσουν την περιοχή με χασίς

Όσα μέτρα προφύλαξης κι αν πήραν οι τρεις Αλβανοί που σκόπευαν να «πλημμυρίσουν» το Αίγιο και όλη την Αχαΐα με χασίς αξίας άνω των 20.000 ευρώ, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών που είχαν γίνει κυριολεκτικά “σκιά” τους.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 33, 27 και 27 χρόνων χρησιμοποιούσαν εναλλάξ ένα Ι.Χ. φορτηγό και ένα Ι.Χ. Αυτοκίνητο για να επισκέπτονται την αποθήκη όπου έκρυβαν το παράνομο φορτίο τους σε μια αγροτική τοποθεσία στην περιοχή Καμάρες του Αιγίου, αλλά οι έμπειροι στην παρακολούθηση αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη τους και τους έπιασαν στα πράσα το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα που έμπαιναν μέσα.

Στη νοικιασμένη αποθήκη βρέθηκαν κρυμμένες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά επτά κιλά και 995 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Στα σπίτια και τα δυο οχήματα των δραστών που κατασχέθηκαν ως μέσα για την μεταφορά των ναρκωτικών, βρέθηκαν άλλα 21 γραμμάρια κάνναβης.

Οι Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Tags
Back to top button