Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Αιγάλεω: Συνελήφθησαν δύο άτομα για απάτες με φθηνά αυτοκίνητα

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (3-2-2017) στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 31χρονος Έλληνας, για απάτες σε βάρος υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων. Συγκατηγορούμενός του, στην ίδια υπόθεση είναι και ένας 26χρονος, επίσης Έλληνας.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απάτη από κοινού κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος με το πρόσχημα ότι είναι έμπορος αυτοκινήτων, με υψηλές γνωριμίες τόσο στα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας, όσο και στην εισαγωγή αυτοκινήτων από το εξωτερικό, έπειθε τα θύματά του ότι μπορεί να τους προμηθεύσει αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές, είτε κατασχεμένα με τη διαδικασία του πλειστηριασμού, είτε προβαίνοντας σε εισαγωγή αυτοκινήτων.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 31χρονος κατά το τελευταίο δεκάμηνο εξαπάτησε  με τον προαναφερόμενο τρόπο επτά πολίτες, στις περιοχές της Ελευσίνας, του Χαϊδαρίου και της Κορίνθου, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 126.800 ευρώ.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Tags
Back to top button