Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άγριο χτύπημα Ρώσων στο Πάβλογκραντ- Χτυπήθηκαν στρατηγικές εγκαταστάσεις των Ουκρανών- Κόμβος για Κραματόρσκ και Μπαχμούτ (Βίντεο)

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν άλλη μια μαζική επίθεση σε ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις μακριά από τη γραμμή του μετώπου. Μέχρι στιγμής, ρωσικά χτυπήματα έχουν αναφερθεί στην πόλη Πάβλογκραντ στην ουκρανική περιοχή Ντνιπροπετρόβσκ.

Φόβοι Πριγκόζιν: Η Ουκρανία θα προχωρήσει στην αντεπίθεση στα μέσα Μαΐου- Προειδοποιεί ότι αυτό θα είναι "τραγωδία" για τη Ρωσία

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την επίθεση χρησιμοποιήθηκαν ρωσικοί πύραυλοι και UAV καμικάζι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον οκτώ εκρήξεις έχουν ήδη ταράξει στην πόλη. Οι στόχοι φέρεται να ήταν οι αποθήκες και στη βιομηχανική ζώνη. Αναφέρθηκαν επίσης ζημιές σε τρένα και σιδηροδρομικές γραμμές.

Το Πάβλογκραντ είναι μια στρατηγικής σημασίας πόλη στην περιοχή Ντνιπροπετρόβσκ, όπου βρίσκονται δύο σιδηροδρομικοί σταθμοί που είναι απαραίτητοι για τη μεταφορά αποθεμάτων από των AFU στο Κραματόρσκ, το Σλαβιάνσκ και το Μπαχμούτ. Η πόλη έγινε επανειλημμένα στόχος βομβαρδισμών πέρυσι.

Στην πόλη αναπτύχθηκε πολύ ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό και εξοπλισμός. Εν μέσω της επερχόμενης ουκρανικής επίθεσης, ο αριθμός τους έχει αυξηθεί πρόσφατα. Ο ουκρανικός στρατός έστειλε ένα σωρό στρατεύματα και εξοπλισμό στην πόλη, καλύπτοντας αξιοπρεπώς την περιοχή με την αεράμυνα. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό και οι ρωσικοί πύραυλοι έφτασαν στους στόχους τους.

Πλάνα από το σημείο επιβεβαιώνουν ότι υπήρξαν δευτερεύουσες εκρήξεις ως αποτέλεσμα των επιθέσεων που σημαίνει ότι καταστράφηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις των AFU. Οι στόχοι μπορεί να περιλαμβάνουν τρένα με εξοπλισμό και πυρομαχικά, αποθήκες ή πυραύλους αεράμυνας.

Οι τοπικές ουκρανικές αρχές δεν έχουν ακόμη σχολιάσει τα χτυπήματα. Απλώς υπενθύμισαν στους κατοίκους της περιοχής να μην αγνοήσουν τον συναγερμό και να παραμείνουν στα υπόγειά τους.

Ουκρανικές πηγές ανέφεραν ότι 16 ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95MS πετούν τώρα προς την Ουκρανία. Προφανώς, αναμένονται περισσότερα ρωσικά πλήγματα τις επόμενες ώρες.

 

Tags
Back to top button