Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Κουκουλοφόροι πυροβόλησαν ζευγάρι εν ψυχρώ στο κεφάλι

Πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.02.2017) στο Περιστέρι με δράστες δυο άνδρες και θύματα ένα ανδρόγυνο την στιγμή μάλιστα που τα παιδιά τους βρισκόντουσαν στο σπίτι

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα όταν οι δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ομήρου στο Περιστέρι. Οι δράστες, με άγνωστο ακόμη τρόπο, παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος και από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας φαίνεται πως προσπάθησαν να ψάξουν το χώρο για χρήματα.

Στη συνέχεια όμως, υπό άγνωστες συνθήκες, πήγαν στην κρεββατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 50χρονη σύζυγός του και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι! Το γεγονός πως το ζευγάρι δέχτηκε την επίθεση ενώ βρισκόταν στο κρεββάτι του οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση πως ίσως η ληστεία να ήταν "σκηνοθετημένη"!

Μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, ένας 28χρονος νεαρός και ένα 18χρονο κορίτσι. Οι δράστες δεν πείραξαν τα παιδιά. Ο νεαρός, άκουσε τον πυροβολισμό και σηκώθηκε να δει τι γίνεται και τότε οι δράστες τον χτύπησαν και φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο πηγούνι.

Ο άνδρας και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τα παιδιά τους είναι σε κατάσταση σοκ.

Tags
Back to top button