Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο-Τέσσερα περιπολικά είχαν βρεθεί στο τμήμα τη μοιραία νύχτα

Τέσσερα περιπολικά πέρασαν μέσα σε 5 λεπτά έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την ώρα της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα

Σύμφωνα με βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1 τουλάχιστον τέσσερα περιπολικά πέρασαν από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων τη μοιραία νύχτα και μάλιστα την ώρα που ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, στο τηλεφώνημα της Κυριακής είχε ήδη απαντήσει «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Στο βίντεο φαίνεται άνθρωποι να τρέχουν προς το μέρος της Κυριακής, είναι η στιγμή που η άτυχη κοπέλα έχει δεχτεί τις μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της. 

Το περιπολικό της επόπτριας είναι παρκαρισμένο στο τμήμα και ακριβώς εκείνη την ώρα – 10:26 το βράδυ – περνά από το σημείο αστυνομικό όχημα, ενώ 3 λεπτά μετά, στις 10 και 29, περνά και τρίτο περιπολικό, το οποίο σταθμεύει. Στις 10 και 30 φτάνει μια μηχανή με δυο αστυνομικούς και ένα λεπτό αργότερα δυο μηχανές και 4ο περιπολικό στο σημείο. 

Η δικηγόρος της οικογένειας Έλενα Τζούλη δήλωσε: «Υπήρχε πλήρη διαθεσιμότητα περιπολικών πλην όμως δεν διατέθηκαν». 

Ο πατέρας του θύματος, βλέποντας αυτές τις εικόνες, είπε στον ΑΝΤ1: «Δολοφονούσαν το παιδί μου αβοήθητο και από πίσω βλέπεις να κάνουν “παρέλαση” τα περιπολικά. Αφού ήταν τόσο κοντά και διαθέσιμα, γιατί δεν έστειλαν ένα περιπολικό σε εκείνη; Αν υπήρχε τόση αστυνομική δύναμη, όση μαζεύτηκε μετά το φόνο, θα είχε σωθεί το παιδί μου».

Tags
Back to top button