Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αγγλία: Πήγαν να καθαρίσουν το σπίτι και... ανακάλυψαν «ροζ» περιοδικά που αξίζουν μια περιουσία

Μια ομάδα παλιατζήδων από το Μπρίστολ της Αγγλίας επιφορτίστηκε με το να αδειάσει ένα σπίτι.

Το παλιό κρεβάτι ήταν όμως πολύ βαρύ και ούτε να το μετακινήσουν δεν μπορούσαν. Κι έτσι αποφάσισαν να το αποσυναρμολογήσουν, όταν και ανακάλυψαν μια χρονοκάψουλα του παρελθόντος. Του πορνογραφικού παρελθόντος, αλίμονο!

Αυτό ανακάλυψε ο Karl Horler και οι εργάτες του στην εταιρία Frome Reclamation, μια τεράστια συλλογή παλιών πορνοπεριοδικών.

Ο ιδιαιτέρως έκπληκτος Horler, που τα έχει δει όλα με τη δουλειά που κάνει, έμοιαζε αμήχανος μπροστά στην ανακάλυψη: «Όταν κόψαμε τα συρτάρια, υπήρχαν εκατοντάδες αυθεντικά πορνοπεριοδικά από τη δεκαετία του 1960 ως και τις μέρες μας μέσα στο κρεβάτι … Αυτά το κρατούσαν κάτω και δεν μπορούσαμε να το μετακινήσουμε. Παθαίνεις συχνά την πλάκα σου σε αυτή τη δουλειά».

Μόνο που τελικά πολλά από τα περιοδικά είναι πια συλλεκτικά και αξίζουν απείρως περισσότερα από το βάρος τους.

Tags
Back to top button