Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αδριανούπολη: Η απάντηση του δημάρχου για τις αφίσες με ευχές στα Ελληνικά και Βουλγαρικά

Aντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του δημάρχου Αδριανούπολης, Ρετσέπ Γκουρκάν, να αναρτήσει στην πόλη αφίσες στα Ελληνικά και τα Βουλγαρικά με ευχές για το νέο έτος.

Απαντώντας στις επικρίσεις ο δήμαρχος της πόλης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι, «φτιάξαμε αφίσες στην βουλγαρική και ελληνική γλώσσα μαζί με την τουρκική για τους Έλληνες και Βούλγαρους γείτονές μας που έρχονται στην πόλη μας για ψώνια» και κάλεσε τους επικριτές του που τους χαρακτήρισε ελαφρόμυαλους, να εξετάσουν την ιστορία της πόλης.

«Η Αδριανούπολη (στο κείμενο αναφέρεται ως ''Edirne''), έχει 12 ονόματα στην ιστορία και όλα τα ονόματα μας ανήκουν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ρετσέπ Γκουρκάν.

Οι υποστηρικτές του Ερντογάν κατηγορούν τον δήμαρχο της πόλης πως ξέχασε ότι για 80 συναπτά έτη η Αδριανούπολη ήταν πρωτεύουσα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και πως το όνομα της πόλης είναι Edyrne και όχι Αδριανούπολη.

Tags
Back to top button