Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Α. Μέρκελ: Βραβεύθηκε στην Ασίζη για τη δράση της υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Το «Λυχνάρι  για την ειρήνη του Αγίου Φραγκίσκου» παρέλαβε η Γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκέλα Μέρκελ, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ασίζη. Η καγκελάριος βραβεύθηκε για την «δράση της υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών». 

«Η Ιταλία περνά μια κρίσιμη πολιτική φάση, σχετικά με την οποία δεν θα εκφραστώ», δήλωσε η κ. Μέρκελ. Πρόσθεσε, δε, αναφερόμενη στο προσφυγικό και μεταναστευτικό, ότι «αν θέλουμε να οικοδομήσουμε την ειρήνη δεν πρέπει να ασχολούμεθα μόνον με την ευημερία μας, διότι «μαζί με τους γείτονές μας, έχουμε την υποχρέωση να δραστηριοποιηθούμε την αναζήτηση αποτελεσματικών λύσεων».

Μιλώντας ενώπιον των φραγκισκανών καλόγερων του μοναστηριού της Ασίζης, η καγκελάριος πρόσθεσε, τέλος, ότι, «το να κάνει κανείς προσπάθειες υπέρ της ειρήνης, σημαίνει ότι δέχεται την διαφορετικότητα και ξέρει να δείχνει τον πρέποντα σεβασμό».

Tags
Back to top button