Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

8 σπίτια σε χρόνο ρεκόρ είχε διαρρήξει 28χρονος στην Κομοτηνή που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πολλές φορές είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για κλοπές ο... φαντομάς που κατάφερε να διαρρήξει διαδοχικά οκτώ σπίτια στην Κομοτηνή πριν από σχεδόν τρία χρόνια, όμως μόλις τώρα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του από τις έρευνες των αστυνομικών.

Ο 28χρονος Έλληνας  δράστης, μαζί με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζεται η προανάκριση, είχαν εισβάλλει σε χρόνο- ρεκόρ σε οκτώ σπίτια στην πόλη της Κομοτηνής τα ξημερώματα της 18ης Απριλίου του 2014 και είχαν αρπάξει συνολικά μετρητά ύψους 7.500 ευρώ και διάφορα τιμαλφή αξίας 26.700 ευρώ. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του σεσημασμένου νεαρού διαρρήκτη για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των συνεργών του και για να εξακριβωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Tags
Back to top button