Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

65χρονος συνελήφθη για καλλιέργεια χασίς στην Πέλλα

Κατάφερε να περάσει όλο το καλοκαίρι χωρίς να αντιληφθεί κάποιος ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην αυλή του σπιτιού του και, όταν ολοκλήρωσε τη συγκομιδή, τα… εξαφάνισε ένας 65χρονος σε περιοχή της Πέλλας! Τελικά, πάντως, δεν απέφυγε τις χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας πληροφορήθηκαν έστω και αργά τις θερινές δραστηριότητες του ηλικιωμένου και οργάνωσαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του, σίγουροι ότι θα έβρισκαν την… παραγωγή του. 

Και έτσι έγινε, αφού βρήκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 766 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Ο 65χρονος παραδέχθηκε ότι το χασίς προερχόταν από την συγκομιδή των δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε πριν από μερικούς μήνες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Tags
Back to top button