Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

25 γροθιές που άφησαν εποχή: Δείτε τα καλύτερα νοκ άουτ της Ιστορίας (βίντεο)

Γροθιές που έγραψαν ιστορία: Η πυγμαχία προσφέρει πάντα συγκινήσεις σε όποιον είχε την τύχη να δει μεγάλους αγώνες διότι αντίθετα με πολλά μαχητικά σπόρ ή λεγόμενες πολεμικές τέχνες έχει έντονο το στοιχείο του ρεαλισμού.

Όποιος διδάσκεται πυγμαχία και ασχολείται με αυτήν σοβαρά ξέρει ότι μάθει θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει και έξω στο δρόμο εάν αυτό απαιτηθεί.

Είναι πρακτική και χρησιμοποιούνται τεχνικές που έχουν εφαρμογή. Είναι ότι τελείότερο για άμυνα και επίθεση και για να είμαστε ακριβείς για αμυνόμενη επίθεση ή για επιτιθέμενη άμυνα ανάλογα με το πως θα το δει κάποιος.

Εντάξει, περίοπτη θέση έχουν και τα άλλα μαχητικά σπορ ή πολεμικές τέχνες που έχουν φυσική επαφή και ο διδασκόμενος μαθαίνει σωστά την έννοια της μεταβαλλόμενης απόστασης από τον αντίπαλο, όπως η Πάλη και το Τζούντο ή το Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου, αλλά αυτά είναι για το τι θα κάνει κάποιος όταν είναι στο έδαφος και αυτό μπορεί να λειτουργήσει όταν είναι ένας με έναν. Αν ο αντίπαλος όμως έχει παρέα, πολύ δύσκολα δεν θα εμπλακούν υπέρ του φίλου τους όταν αυτός θα κυλιέται στο δάπεδο με έναν άγνωστο και συνήθως εμπλέκονται «χορεύοντας» πάνω στο κεφάλι του άγνωστου αντιπάλου του φίλου τους.

Δείτε το γιατί στο βίντεο που ακολουθεί

Tags
Back to top button