Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

19χρονος Σύρος διακινούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό στα Χανιά

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά… 45 συσκευασίες καπνού και 20 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης ξετρύπωσαν οι άνδρες του Τ.Α.Ε. Αποκορώνου στις τσέπες ενός νεαρού αλλοδαπού στον οποίο έκαναν έλεγχο σε περιοχή του Δήμου Χανίων!

Ο 19χρονος Σύρος συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Σούδας όπου διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθεί από ποιον προμηθεύτηκε τα λαθραία είδη. Τα πακέτα τσιγάρων και οι συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 250 γραμμάρια καπνού κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Χανίων για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ ο 19χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Τρεις Αλβανοί, δυο άνδρες ηλικίας 40 και 39 χρόνων και μια 39χρονη γυναίκα, συνελήφθησαν στην Μανωλάδα, όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν στο 42ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Πατρών – Πύργου το αυτοκίνητο του 40χρονου στο οποίο επέβαιναν για να το ελέγξουν. Μέσα, βρήκαν λαθραίο καπνό βάρους 420 γραμμαρίων που κατασχέθηκε και οι επιβάτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Tags
Back to top button