Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Zωντανή μετάδοση: Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα και του Βλαντιμίρ Πούτιν

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι «πολυαναμενόμενες» κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν μετά το πέρας της κατ' ιδίαν συνάντησής τους, η οποία αναγνωρίζεται ως υψηλής συμβολικής σημασίας. 

Νωρίτερα, ο πρωθυπυργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ υποδέχθηκε τον κ. Τσίπρα στην πρωθυπουργική κατοικιά, όπου παρουσία των αντιπροσωπειών επικεντρώθηκαν στο ζήτημα της  αναβάθμισης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, με έμφαση στην ενεργειακή συνεργασία. 

Η επίσημη  επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα άρχισε με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στον Κήπο Αλεξάνδρου, όπου άγημα απέδωσε τιμές, ενώ του τελετουργικού ακολούθησε η ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου.

Οι ηγέτες των δύο χωρών θα υπογράψουν διμερείς συμφωνίες, ενώ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσου προέδρου.

Με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, Ελλάδα και Ρωσία ξαναπιάνουν το νήμα της συνεργασίας μετά την περιπέτεια του καλοκαιριού στις διμερείς σχέσεις, με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο, να χαρακτηρίζει «περαστικό σύννεφο» το επεισόδιο των απελάσεων.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν στη Μόσχα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Μπράχος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

 

 

Tags
Back to top button