Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ζιμπάμπουε: Της έκοψε το λαιμό για να πιεί το αίμα της

 Ανατριχιαστικό έγκλημα στη Ζιμπάμπουε όπου ψυχικά ασθενής άντρας, έκοψε το λαιμό ηλικιωμένης για να της πιει το αίμα.

Ο 34χρονος Christopher Sibanda μαχαίρωσε επανειλημμένα και έκοψε τον λαιμό της ηλικιωμένης Subusisiwe Sigauke για να πιει το αίμα της.

Όταν τον είδε περαστικός να πίνει το αίμα της από τον λαιμό κάλεσε τις αρχές και τον έπιασαν στο Sikhewu.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ύποπτος φέρεται να διέπραξε φόνο γύρω στις 14:00 την Τετάρτη κατά μήκος του κεντρικού δρόμου από το Kana Mission Hospital προς το χωριό Sikhewu. Οι χωρικοί που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τον συνέλαβαν και τον περέδωσαν στην αστυνομία» σημείωσε ο επιθεωρητής Eglon Nkala.

Σοκ από το ανατριχιαστικό έγκλημα

Τοπικός σύμβουλος δήλωσε ότι ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές. «Κάποιες φορές φαίνεται να χάνει το μυαλό του». Δεν είχε λάβει καμία θεραπεία για θέματα ψυχικής υγείας.

Φέρεται να επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα ενώ περπατούσε από το νοσοκομείο όπου είχε πάει να πάρει τα φάρμακά της.

«Τη χτύπησε αρκετές φορές πριν τελικά της κόψει τον λαιμό. Τον βρήκαν να πιπιλίζει το αίμα του θύματος από τον λαιμό» συμπλήρωσε.

Tags
Back to top button