Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ζ.Γιούνκερ: «Οι Βρυξέλλες θα τηρήσουν μία φιλική και δίκαιη προσέγγιση για το brexit»

«Το Brexit είναι αποτυχία και τραγωδία» υποστήριξε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, με αφορμή την έναρξη των διαδικασιών εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε.

«Οι Βρυξέλλες θα τηρήσουν μία φιλική και δίκαιη προσέγγιση» κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, χωρίς ωστόσο να «απλοποιήσουν» τις διαδικασίες, τόνισε παράλληλα, ο κορυφαίος αξιωματούχος.

Στο ίδιο πλαίσιο, ξεκαθάρισε ότι «δεν θέλουμε να τιμωρήσουμε τους Βρετανούς, αλλά πρέπει να τηρήσουν ορισμένες δεσμεύσεις».

Ερωτηθείς για το κόστος του Brexit, διευκρίνισε ότι «θα αντανακλά τις προγενέστερες δεσμεύσεις της Βρετανίας», επαναλαμβάνοντας ότι «δεν πρόκειται να υπάρξουν κυρώσεις ή τιμωρίες» εις βάρος του Λονδίνου.

Καταλήγοντας, επεσήμανε ότι προτεραιότητα της Κομισιόν είναι η προστασία των 3 εκατ. Ευρωπαίων κατοίκων στο Ηνωμένο Βασίλειο και του 1 εκατ. Βρετανών κατοίκων στις χώρες της Ε.Ε.

Tags
Back to top button