Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ζευγάρι ανακάλυψε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο που νοίκιαζε μέσω Airbnb (φωτο)

Ένα ζευγάρι κατάλαβε πως καταγράφεται κάθε του κίνηση στο δωμάτιο που νοίκιασαν για τις διακοπές τους στο Τορόντο του Καναδά.   

Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά για διακοπές.

Όπως πολλοί τουρίστες, έτσι κι αυτοί αποφάσισαν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο μέσω Airbnb. Ο χώρος έδειχνε ευχάριστος και ιδανικός για διαμονή. Ωστόσο, υπήρχε μία παγίδα.

Ο άνδρας πρόσεξε πως ένα ρολόι συνδέεται με ένα καλώδιο που έμοιαζε με φορτιστή κινητού και δεν του έδειχνε φυσιολογικό. 

Έτσι, το κοίταξε πιο διεξοδικά όταν συνειδητοποίησε πως ο ιδιοκτήτης καταγράφει τις κινήσεις τους.

Το ζευγάρι κάλεσε αμέσως τόσο την εταιρεία Airbnb, όσο και τις αρχές: «Ήμασταν στο δωμάτιο μόλις για 20 λεπτά, όταν πρόσεξα το περίεργο ρολόι. Απλά έτυχε να το κοιτάξω και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν ξέρουμε αν ο ιδιοκτήτης μας κοιτούσε εκείνη τη στιγμή, ωστόσο η κάμερα κοιτούσε το κρεβάτι».

Tags
Back to top button