Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ζέεχοφερ: Αν δεν ήμουν υπουργός θα συμμετείχα κι εγώ στις διαδηλώσεις στο Κέμνιτς

Ο συντηρητικός υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, ανέφερε την Τετάρτη, ότι θα συμμετείχε στις διαμαρτυρίες για τη δολοφονία ενός Γερμανού, στο Κέμνιτς, από δύο μετανάστες.

Στις διαμαρτυρίες στο Κέμνιτς, που αποτελούνταν κυρίως από ομάδες ακροδεξιών, ανέφερε ότι θα συμμετείχε ο κυβερνητικός εταίρος της Μέρκελ, Χορστ Ζέεχόφερ, σύμφωνα με το Reuters.

«Οι άνθρωποι είναι ενοχλημένοι και εξοργισμένοι εξαιτίας αυτών των δολοφονιών και το καταλαβαίνω αυτό», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rheinische Post. «Αν δεν ήμουν υπουργός, θα είχα βγει στους δρόμους ως πολίτης, αλλά φυσικά όχι με τους ακραίους.

Υπενθυμίζεται ότι ακροδεξιές ομάδες συγκρούστηκαν με την αστυνομία και κυνήγησαν μετανάστες στην πόλη Κέμνιτς στις 26 Αυγούστου, αφού η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας Σύρος και ένας Ιρακινός κρατούνται ως ύποπτοι για τη δολοφονία ενός 35χρονου Γερμανού.

Ο Ζέεχοφερ μάλιστα πρόσθεσε: «Το καταλαβαίνω όταν οι άνθρωποι διαμαρτύρονται, αλλά αυτό δεν τους κάνει Ναζί ».

Ο Γερμανός υπουργός έχει υιοθετήσει μια σκληρή στάση απέναντι στη μετανάστευση, καθώς το κόμμα του αναμένεται να αντιμετωπίσει το ακροδεξιό (AfD) στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου στη Βαυαρία.

Ερωτώμενη για τα παραπάνω σχόλια η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, προσπάθησε να τηρήσει τις αποστάσεις.

«Εγώ θα το πω διαφορετικά» ανέφερε, «Η μετανάστευση μας φέρνει προκλήσεις και εδώ έχουμε τόσο προβλήματα όσο και επιτυχίες».

Tags
Back to top button