Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργική απόφαση: Ελεύθερες οι μετεγγραφές για τους πυρόπληκτους φοιτητές

Με υπουργική απόφαση, χορηγείται το δικαίωμα μετεγγραφής σε σχολές της Αθήνας για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.


Η υπουργική απόφαση που υπέγραψε η Νίκη Κεραμέως (ΦΕΚ 4053/Β/2019) αφορά τους πληγέντες φοιτητές από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Την επέκταση του μέτρου της χορήγησης δικαιώματος μετεγγραφής σε σχολές της Αθήνας, για όλους τους πληγέντες φοιτητές από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, χαιρετίζει ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας.

Πρόκειται για ένα «κοινωνικό μέτρο στήριξης» των φοιτητών μας και των οικογενειών τους, που βίωσαν την τραγωδία και διεκδίκησε ως αρωγός «στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή», η δημοτική Αρχή, σημειώνει ο δήμαρχος.

Ο κ. Τσίρκας ευχαριστεί την υπουργό Νίκη Κεραμέως, που «ρύθμισε, επ’ ωφελεία των φοιτητών μας, αυτή την εκκρεμότητα και μάλιστα διασταλτικά, μέχρι το έτος 2021-2022».


Συγκεκριμένα η σχετική υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 4053/Β/2019) αφορά στα τέκνα των οποίων η μόνιμη πρώτη κατοικία έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ή έχει υποστεί τέτοιας έκτασης λειτουργικές ζημιές που την καθιστούν μη κατοικήσιμη, ή η επιχείρηση γονέα έχει καταστραφεί ολοσχερώς, εξαιτίας του συμβάντος.

Ειδικότερα, το δικαίωμα μετεγγραφής ισχύει για όλους τους φοιτητές με μόνιμη κατοικία στις πυρόπληκτες περιοχές και συγκεκριμένα στη δημοτική ενότητα Νέας Μάκρης του δήμου Μαραθώνος.

Tags
Back to top button