Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Novartis: Εφοδοι και στα σπίτια πρώην βουλευτή και γνωστής τραγουδίστριας

Μπαράζ εφόδων σε σπίτια, γραφεία και εταιρείες που σχετίζονται με τη Novartis, σε 17 σημεία της Αττικής, πραγματοποήσαν την περασμενη εβδομάδα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, μεταξύ άλλων, ερεύνησε το σπίτι και το γραφείο του πρώην προέδρου του ΕΟΦ, Δημήτρη Λινζτέρη, που στο παρελθόν είχε διατελέσει και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθώς και το σπίτι και το γραφείο της τραγουδίστριας Χριστίνας Φαρμάκη, η οποία είναι σύζυγος του Νίκου Μανιαδάκη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών σύμβουλος πρώην υπουργού Υγείας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σκληροί δίσκοι και άλλα έγγραφα.

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, οι Αρχές «άνοιξαν» 50 τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν -άμεση ή έμμεση- σχέση με τη φαραμκοβιομηχανία.

Την ίδια ώρα ρεπορτάζ του «Έθνους της Κυριακής» αναφέρει ότι δεν αποκλείεται η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον, προκειμένου να ενημερωθεί η ίδια για την εξέλιξη της έρευνας που διεξάγεται εκεί εδώ και δύο χρόνια με απόλυτη μυστικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι για το σκάνδαλο της Novartis διενεργείται έρευνα σε δύο επίπεδα: Τη διενεργεί η Εισαγγελία Διαφθοράς μετά την παραγγελία του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, για διερεύνηση των καταγγελιών σχετικά με μίζες σε 4.000 γιατρούς και κρατικούς λειτουργούς που προωθούσαν τα φάρμακα της εταιρίας, και την άλλη ο επίκουρος εισαγγελέας διαφθοράς Γιάννη Δραγάτση για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος από τη φαρμακοβιομηχανία Novartis και τα υψηλόβαθμα στελέχη της.

Tags
Back to top button