Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Υπό κράτηση τέθηκε δημοσιογράφος στη Βενεζουέλα επειδή οι ερωτήσεις του δεν ικανοποίησαν τον Μαδούρο (βίντεο)

Τον δημοσιογράφο της Univision Jorge Ramos και το συνεργείο του έθεσε υπό κράτηση ο Νικολά Μαδούρο στη Βενεζουέλα, επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που του έθεσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Ο δημοσιογράφος κρατήθηκε επί 3 ώρες στο προεδρικό παλάτι και τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Ramos με καταγωγή από το Μεξικό έπαιρνε συνέντευξη από τον Μαδούρο όταν εκείνος τη διέκοψε και έθεσε όλη την ομάδα υπό κράτηση, παίρνοντας και τον εξοπλισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ramos χρησιμοποίησε τη λέξη δικτάτορας και του έδειξε μία φωτογραφία με πεινασμένα παιδιά στη Βενεζουέλα να ψάχνουν στα σκουπίδια φαγητό. Αυτό όμως δεν άρεσε στον Μαδούρο και έπραξε αναλόγως... Οπως εξομολογήθηκε ο Ramos, αρχικά ο Μαδούρο έβαλε το χέρι του πάνω στη φωτογραφία την οποία ο δημοσιογράφος είχε στο κινητό του και στη συνέχεια σηκώθηκε όρθιος και έφυγε.

Αμέσως ο δημοσιογράφος και το συνεργείο τέθηκαν υπό κράτηση σε χωριστά δωμάτια και τους αφαιρέθηκαν τα αντικείμενά τους.

Η περιπέτεια ευτυχώς διήρκεσε μόνο τρεις ώρες, στη διάρκεια των οποίων υπήρξε αγωνία για τον Ramos, τον πιο γνωστό δημοσιογράφο στον ισπανόφωνο κόσμο. Είναι ο ίδιος δημοσιογράφος που ο Τραμπ πέταξε έξω από συνέντευξη Τύπου το 2015.

Ο εξοπλισμός τους δεν επεστράφη ποτέ.

Tags
Back to top button