Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΥΠΕΞ Ιράν «Απομονωμένες οι ΗΠΑ»

Την εκτίμηση πως οι ΗΠΑ είναι απομονωμένες στην αντίθεσή τους στη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν εξέφρασε ο ΥΠΕΞ του Ιράν.

Οι εταίροι της Τεχεράνης στο πλαίσιο της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν εξέφρασαν σήμερα «πολιτική βούληση να αντισταθούν» στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτίμησε ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας έπειτα από μια συνάντηση στη Βιένη με τη Γερμανία, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Ρωσία.

«Εκείνο που διαπίστωσα στη συνάντηση αυτή είναι πως όλα τα μέλη, ακόμη και οι τρεις σύμμαχοι (σ.σ. της Ουάσινγκτον: το Βερολίνο, το Παρίσι και το Λονδίνο) δεσμεύθηκαν και έχουν την πολιτική βούληση να λάβουν μέτρα και να αντισταθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με βίντεο του ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων Far

Tags
Back to top button