Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Yπάλληλος έκλεψε φακέλους διάσημων ασθενών από πολυτελή κλινική στο Μπέβερλι Χιλς

Ένας πρώην υπάλληλος έκλεψε τουλάχιστον 15.000 φακέλους ασθενών πολυτελούς κλινικής πλαστικής χειρουργικής στο Μπέβερλι Χιλς…   

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του γιατρού της κλινικής Δόκτορος Ζάιν Κάντρι ο δυσαρεστημένος πρώην υπάλληλος ο οποίος απολύθηκε με την κατηγορία ότι έκλεβε από την κλινική, δούλευε ως μεταφραστής και οδηγός του Κάντρι.

Ο πρώην υπάλληλος φέρεται να έκλεψε όχι μόνο φακέλους με οικονομικά και προσωπικά στοιχεία ασθενών, όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες καθώς και αντίγραφα επιταγών, αλλά και φωτογραφίες τους πριν και κατά τη διάρκεια της εγχείρησης καθώς και ιατρικά ιστορικά.

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν τραβηχθεί όταν οι ασθενείς δεν είχαν τις αισθήσεις τους και ο πρώην υπάλληλος τις ανέβασε αργότερα στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης.

Το τηλεοπτικό κανάλι του Λος Άντζελες KTLA 5 ανακοίνωσε ότι αρκετοί ασθενείς ήταν διάσημοι και πιθανότατα να πληγούν σοβαρά στην περίπτωση που δημοσιευθούν οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Παράλληλα η διεύθυνση της κλινικής προειδοποίησε τους ασθενείς να ελέγξουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του γιατρού Κάντρι η κλοπή αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εσωτερικού ελέγχου στη κλινική.

Η αστυνομία ερευνά και άλλες δύο κλινικές του Δόκτορος Κάντρι στο Παλμντέιλ και το Χάντινγκτον Μπιτς μήπως τυχόν έχει συμβεί και εκεί παρόμοια κλοπή. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button