Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτύπημα στο ΑΤ Δάφνης – Δεν είναι αξιοποιήσιμο το υλικό από τις κάμερες, δεν φαίνεται καλά ο δράστης

Θολή είναι η εικόνα του ατόμου που τοποθέτησε τη βόμβα πίσω από το αστυνομικό τμήμα Δάφνης, καθώς οι εικόνες από τις κάμερες του ΑΤ δεν είναι αξιοποιήσιμες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιτρομοκρατική εξετάζει «περιφερειακούς» τρομοκράτες συγκοινωνούντων δοχείων και ασύλληπτα μέλη που έχουν μητρώο κατασκευαστών βομβών. Δεν αποκλείουν βέβαια να πρόκειται για ερασιτέχνη κατασκευαστή και η αφλογιστία να ήταν αποτέλεσμα… πειραματισμού.

Καθώς τα ηγετικά στελέχη του Επαναστατικού Αγώνα και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς είναι έγκλειστοι στις φυλακές οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι η νεοτρομοκρατία βρίσκεται σε φάση μετεξέλιξης και τα άτομα που στρατολογεί πειραματίζονται με νέες συνδεσμολογίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ότι ο «πειραματισμός» κάποια στιγμή θα έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα, ενώ δεν αποκλείουν και νέο χτύπημα μέχρι την 10η Μαρτίου για τον Λάμπρο Φούντα.

Ποιες οργανώσεις υποπτεύεται η ΕΛ.ΑΣ.

Οσο για το ποια τρομοκρατική οργάνωση εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ. ότι μπορεί να βρίσκεται πίσω από το χτύπημα στο ΑΤ Δάφνης, ύποπτη θεωρείται η Επαναστατική Αυτοάμυνα (χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην πρεσβεία του Μεξικό, την Γαλλική Πρεσβεία και την κλούβα των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη). Ωστόσο, δεν αποκλείεται η οργάνωση να είναι κάποια άλλη, πρωτοεμφανιζόμενη.

Tags
Back to top button