Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χτυπήσαμε με drones στόχο στο Τελ Αβίβ, αναφέρουν οι Χούθι

Την ευθύνη για τις επιθέσεις με drone στο Τελ Αβίβ πήραν οι υποστηριζόμενοι από το Ιράν Χούθι της Υεμένης.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Χούθι ισχυρίζονται ότι χτύπησαν με επιτυχία έναν «ζωτικό στόχο» στο Τελ Αβίβ με πολλά drones.

Το IDF ανέφερε νωρίτερα ότι ένα drone καταρρίφθηκε από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πάνω από τη θάλασσα στα ανοικτά των ακτών του κεντρικού Ισραήλ.

Λίγη ώρα αργότερα, δύο ακόμη drones εντοπίστηκαν πάνω από τη θάλασσα, το ένα εκ των οποίων καταρρίφθηκε και το δεύτερο που προσγειώθηκε σε ανοιχτό χώρο, σύμφωνα με τον στρατό. Στο δεύτερο περιστατικό, ήχησαν σειρήνες στην κεντρική πόλη Μπατ Γιαμ.

Δεν προκλήθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί, ενώ ο στρατός εξακολουθεί να ερευνά την προέλευση των drone.

 

Tags
Back to top button