Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου»- Η συνάντηση Κασσελάκη με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας (Βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την Ανάσταση πήγε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ και στενούς συνεργάτες του για μαγειρίτσα στο κέντρο της πόλης. Η μαγειρίτσα βέβαια δεν ενθουσίασε τον Τάιλερ και επέλεξε ως κυρίως πιάτο αρνάκι με πατάτες στον φούρνο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος, έπιασε κουβέντα με τις παρέες στα διπλανά τραπέζια.

 

Νωρίτερα στην εξέδρα των επισήμων είχαμε και το πρώτο τετ-α-τετ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, ο οποίος λίγες εβδομάδες πριν έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων όταν δήλωσε ότι δεν θα γίνουν δεκτοί στην εκκλησία οι πολιτικοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο. «Εγώ θα πάω και ας τολμήσει να με διώξει» δήλωσε λίγες μέρες αργότερα σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Έτσι λοιπόν όλοι ξαφνιάστηκαν όταν ο Μητροπολίτης πλησίασε τον Στέφανο Κασσελάκη για να του ευχηθεί. Η έκπληξη έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν οι παριστάμενοι άκουσαν τον Μητροπολίτη να λέει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» ενώ στην συνέχεια χαιρέτησε και τον Τάιλερ Μακμπεθ.

Tags
Back to top button