Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Σύντομα θα αναγνωριστεί ως επικίνδυνη η εργασία των αστυνομικών

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει, σύντομα, στη θεσμοθέτηση της αναγνώρισης της εργασίας των αστυνομικών ως επικίνδυνης, ανταποκρινόμενη στο δίκαιο αίτημα των αστυνομικών.

Χρυσοχοΐδης: "Προσωπική δέσμευση η μηδενική ανοχή στο οργανωμένο έγκλημα"

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην υφυπουργό Ανάπτυξης 'Αννα Μάνη - Παπαδημητρίου σε συνάντησή τους κατά την οποία η υφυπουργός τον ενημέρωσε για υπηρεσιακά ζητήματα που της έθεσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Πιερίας. 

Αυτό αναφέρει η υφυπουργός, σε ανάρτηση της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ προσθέτει ότι, εκτός από θέματα που αφορούν στο σύνολο του Σώματος, έγινε συζήτηση και για την ανάγκη βελτίωσης της υλικοτεχνικής υποδομής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, με έμφαση στην αναβάθμιση των οχημάτων και του εξοπλισμού ένδυσης των αστυνομικών. 

Ο υπουργός είπε ότι θα ληφθεί μέριμνα για την κάλυψη των αναγκών.Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της ανέγερσης νέου κτιρίου για τη στέγαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας. Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφτεί άμεσα την Πιερία και τη Διεύθυνση Αστυνομίας και θα εξεταστούν και οι δυνατότητες υλοποίησης του έργου.

Tags
Back to top button