Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με οριακή άνοδο 0,22%-Στα 22,25 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Κινούμενο με περιορισμένες διακυμάνσεις και εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας, καθώς ο τζίρος ξεπέρασε μετά βίας τα 20 εκατ. ευρώ, το Χρηματιστήριο της Αθήνας ολοκλήρωσε την ημέρα οριακά στα «συν».

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 923,26 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,22%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 925,62 μονάδες(+0,47%).

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 22,25 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 19.334.080 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε μικρή άνοδο σε ποσοστό 0,13%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,26%.

Χρηματιστήριο: Με ήπια άνοδο ανοίγει -Στις 924,21 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Ανοδικά κινήθηκαν 56 μετοχές, 39 πτωτικά και 22 παρέμειναν σταθερές.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+3,26%) και της Υγείας (+1,09%). Αντίθετα, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (-0,81%) και του Εμπορίου (-0,77%).

Tags
Back to top button