Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Χρηματιστήριο Αθηνών: Πτωτικές κινήσεις με μείωση του δείκτη κατά 776,8 μονάδες

Οριακές κινήσεις λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα με την αγορά να βρίσκεται στις 776,8 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,09%. 
Παρά το κομφούζιο που επικρατεί στην κυβερνητική πλευρά ( ανακοινώσεις Σύριζα ότι, δεν θα εφαρμόσουν τα ψηφισμένα μέτρα ) οι μοναδικοί που γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν την ελληνική υπόθεση είναι οι επενδυτές. 
Και μάλιστα σε μια αγορά στην οποία διαθέτουν τον απόλυτο έλεγχο. 
Πωλούν όταν τα νέα είναι άσχημα αλλά δίχως εντάσεις ή όταν καταγράφεται μια πτώση εκεί εμφανίζονται οι αγοραστές. Με πτώση ξεκίνησαν οι τράπεζες, αλλά γρήγορα οι απώλειες καλύφθηκαν. 
Με πτώση 0,63%η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 0,318 ευρώ. 
Πτώση 0,93% για την Eurobank στα 0,856 ευρώ. Πτώση 0,47% για την Alpha bank στα 2,11 ευρώ. 
Αμετάβλητη η Τράπεζα Πειραιώς στα 0,208 ευρώ. 
Άνοδος 1,14% για τα Ελληνικά Πετρέλαια στα 7,10 ευρώ. Κέρδη 0,87% για την Coca- Cola στα 26,63 ευρώ. 
Κέρδη 0,29% για την ΜΟΗ στα 17,35 ευρώ. 
Οριακά πτωτικά ΟΤΕ και ΟΠΑΠ στα 9,95 και 9,32 αντίστοιχα. 
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε πριν απο λίγο στα 5,3 εκατ. ευρώ.   

Tags
Back to top button