Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ρεύμα και στους -10 βαθμούς η περιοχή του Βελβεντού στην Κοζάνη

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα.

Χωρίς ηλεκτροδότηση είναι περίπου από τις 18.30 το απόγευμα ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού στην Κοζάνη, οπού η θερμοκρασία είναι στους -10 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η βλάβη έχει εντοπιστεί σε υποσταθμό στο χωριό Αυλές και έχει σταλεί συνεργείο ώστε να προβεί στις απαραίτητες επισκευές.

Ωστόσο, έως τώρα δεν υπάρχει εκτίμηση για το πόσος χρόνος θα χρειαστεί προκειμένου να αποκατασταθεί η παροχή ρεύματος.

Έρχεται η κακοκαιρία και στην Αττική

Κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται επέλαση του χιονιά στην Αττική, ειδικά στις ορεινές περιοχές.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει ανοίξει πέντε θερμαινόμενες αίθουσες για την προστασία των αστέγων.

Επίσης, ανοιχτοί θα μείνουν για τους άστεγους από σήμερα το βράδυ μέχρι τη Δευτέρα οι σταθμοί του μετρό σε Ομόνοια, Μοναστηράκι και Μεταξουργείο.

Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού στη Μαγνήσια έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Χανίων – Κισσού, στη διασταύρωση «Αγριόλευκες» μέχρι τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα ορεινά Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Δράμας και στους νόμους Πέλλας, Ημαθίας, Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Αχαΐας, Ευρυτανίας και Φωκίδας.

Tags
Back to top button