Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χλιδάτος γάμος και πάρτι σε πολυτελέστατη έπαυλη για τον Βασίλη Μαυρολέων (φωτο)

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης και αφοσίωσης ενώπιον πολλών και αγαπημένων καλεσμένων: Τζιοβάνα Μπατάλια, Μπιάνκα Μπραντολίνι, Ευγενία Νιάρχου, Πίτερ Ντούντας, Ευάγγελος Μπούσις Αριζόνα Μιούς, Ελίζα Σεντάουι, Αλεξάντερ Ντελάλ, Νάταλι Μάσενετ, Καρολίν Γουίνμπεργκ και Τέσα Ματίας συνόδευσαν το ζευγάρι.

Ο γνωστός γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, Βασίλης Μαυρολέων, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 26 Μαϊου. Η εκλεκτή της καρδιάς του, Έιμι Τέρι, φορώντας μια κατάλευκη δημιουργία του σχεδιαστή, Τζιαμπατίστα Βάλι, στάθηκε δίπλα στον σύζυγο της πλημμυρισμένη από χαρά.

Ο γάμος τελέστηκε στην εκκλησία του São Francisco de Paula, στο κέντρο της πόλης και έπειτα ακολούθησε ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο σαμπάνια και ακριβά εδέσματα αλλά δεν έμειναν μόνο εκεί καθώς θέλησαν να συνεχίσουν να γιορτάζουν το γάμο του και για αυτό οι εορτασμοί συνεχίστηκαν και το Σάββατο με ένα τεράστιο πάρτι σε μία έπαυλη στην περιοχή της Santa Teresa. Ο ενδυματολογικός κώδικας επέβαλε κατά παραγγελία του ζευγαριού, να είναι το απόλυτο τρόπικαλ στιλ.

Δείτε φωτογραφίες:
 

 

Tags
Back to top button