Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Xιονοστιβάδα στην Ιαπωνία – Νεκροί επτά μαθητές και ένας καθηγητής (βίντεο)

Επτά μαθητές και ένας καθηγητής ανασύρθηκαν νεκροί σήμερα, αφού καταπλακώθηκαν από μια χιονοστιβάδα, η οποία προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό 40 ανθρώπων κοντά στο Νάσου στο βόρειο Τόκιο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο τις τοπικές υπηρεσίες διάσωσης.

Τα θύματα συμμετείχαν μαζί με μια ομάδα συνολικά 52 μαθητών και 11 καθηγητών, από 7 λύκεια, σε τριήμερη εκδρομή στο βουνό, όταν η χιονοστιβάδα έπληξε την περιοχή.

Περισσότεροι από 100 στρατιώτες αναπτύχθηκαν επί τόπου για να βοηθήσουν τα θύματα εν μέσω δυσχερών καιρικών συνθηκών, καθώς σημειώνονταν σφοδρές χιονοπτώσεις. Οι αρχές εξέδωσαν προειδοποιήσεις για χιονοστιβάδες χθες και σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό, επτά μαθητές και ένας καθηγητής εντοπίστηκαν αναίσθητοι και χωρίς ζωτικές ενδείξεις, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο στέλεχος των τοπικών υπηρεσιών διάσωσης.

Ο πρώτος απολογισμός των αρχών έκανε λόγο για 8 μαθητές που εντοπίστηκαν νεκροί.

Μεταξύ των τραυματιών, δύο μαθητές βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, διευκρίνισε ο Ιάπωνας αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι «όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία».

Η χιονοστιβάδα έπληξε την περιοχή την τελευταία ημέρα της εκδρομής, διευκρίνισαν οι αρχές.

«Πρόκειται για ένα γεγονός που συμβαίνει κάθε χρόνο και ποτέ στο παρελθόν δεν είχε σημειωθεί κάποιο σοβαρό δυστύχημα» είπε ένας από τους καθηγητές στο πρακτορείο Jiji και πρόσθεσε: «Είμαι σοκαρισμένος».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε τo βίντεο:

Tags
Back to top button