Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιόνια και στην Αθήνα – Τάσος Αρνιακός: «Πού θα το «στρώσει» σε λίγες ώρες «

Σιβηρία και σήμερα, Δευτέρα (09/01/2017) θυμίζει η χώρα. Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές έχει πέσει ακόμα και στους -18 βαθμούς Κελσίου. Χιονοπτώσεις αναμένονται και σήμερα σε Εύβοια, Κύμη, Σποράδες, Κυκλάδες και Κρήτη.

Πού θα χιονίσει στην Αττική

Στην Αττική ο χιονιάς αναμένεται να χτυπήσει από το απόγευμα και κυρίως από το βράδυ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΑΝΤ 1, ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα χιονίσει κυρίως στα ορεινά και στις βόρειες περιοχές, ενώ χιόνια θα πέσουν ακόμα και μέσα στο Λεκανοπέδιο.

Μάλιστα, όπως είπε ο Τάσος Αρνιακός, κατά τόπους χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το πρωί της Τρίτης (10/01) και στις ακτές της Αττικής, όπως σε Ραφήνα και Μαραθώνα.

«Αυτή τη φορά ο χιονιάς θα είναι πιο ισχυρός από τις προηγούμενες ημέρες, ενώ θα το »στρώσει» στα βόρεια του νομού» ανάφερε ο μετεωρολόγος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το «στρώσει» σε μία νοητή γραμμή από την Αττική Οδό και πάνω.

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο καιρός στην Αττική αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση. Ωστόσο, ο υδράργυρος θα πέσει ακόμα και στους -5 βαθμούς Κελσίου. Το σκηνικό του καιρού φαίνεται να αλλάζει από την Τετάρτη (10/01).

Παρόμοιος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Δευτέρα, όπου θα αρχίσει να χιονίζει από το βράδυ.

Tags
Back to top button