Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Xιόνια και πολύ κρύο μέχρι και την Παρασκευή (χάρτης)

Βαρυχειμωνιά, χιόνια και πολύ κρύο μέχρι και την Παρασκευή προβλέπει ο μετεωρολόγος Δημήτρης Ζιακόπουλος για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά η πρόγνωση του γνωστού μετεωρολόγου:
Βροχές, τοπικές καταιγίδες σε δυτικά, νότια και Αιγαίο, όπως και χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα είναι το σκηνικό του καιρού για Τρίτη και Τετάρτη 17-18 Ιανουαρίου. Τα 6 μποφόρ θα φτάσουν οι άνεμοι, βόρειοι στο Β. Αιγαίο και νότιοι στην υπόλοιπη χώρα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Προς το τέλος της εβδομάδας, Πέμπτη και Παρασκευή θα έχουμε σταδιακή επικράτηση βορείων-βορειοανατολικών ανέμων σε όλη τη χώρα, πτώση θερμοκρασίας κατά 2 με 4 βαθμούς και σταδιακή εξασθένηση των καιρικών φαινόμενων. Τέλος το Σαββατοκύριακο φαίνεται φέρνει βελτίωση.

Σύμφωνα με το μετεωρολόγο Δημήτρη Ζιακόπουλο η αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη έχει ως εξής:

Για αναλυτική πρόγνωση στο ziakopoulos.blogspot.gr
Για τις επόμενες μέρες οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν ως εξής:

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου
Αθήνα: 5-14
Θεσσαλονίκη: 2-7
Πάτρα: 7-13
Λάρισα: 0-7
Νάξος: 8-14

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου
Αθήνα: 5…12
Θεσσαλονίκη: 1…6
Πάτρα: 6…12
Λάρισα: 0…6
Νάξος: 8…14

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου
Αθήνα: 4…10
Θεσσαλονίκη: -2…7
Πάτρα: 4…11
Λάρισα: -4…6
Νάξος: 5…11

Tags
Back to top button