Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χεζμπολάχ: Επίθεση με πυραύλους και drone στο βόρειο Ισραήλ – Τραυματίστηκαν 14 στρατιώτες (βίντεο)

Οι IDF ανέφεραν την Τετάρτη ότι συνολικά 14 στρατιώτες και 4 πολίτες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης της Χεζμπολάχ με αντιαρματικούς πυραύλους και drone σε χωριό στο βόρειο Ισραήλ, κοντά στη μεθόριο με τον Λίβανο.

Από τους τραυματίες οι 13 ήταν έφεδροι. Έξι από τους τραυματίες -όλοι τους έφεδροι- είναι σε σοβαρή κατάσταση και οι υπόλοιποι ελαφρότερα.

Διπλό «ταμπλό» το παίζουν οι Ισραηλινοί-Δολοφόνησαν διοικητή της Χεζμπολάχ στο Λίβανο και ανάρτησαν το βίντεο της αποστολής (Βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες χτυπήθηκε ένα κτίριο στο χωριό Αράμπ αλ-Αράμσε, στο οποίο βρίσκονταν στρατιώτες. Αν και το χωριό έχει εκκενωθεί το χρησιμοποιούν οι δυνάμεις των IDF.

Ο στρατός ερευνά γιατί η επίθεση δεν αναχαιτίστηκε, αναφέρουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Εν τω μεταξύ, η Χεζμπολάχ ισχυρίζεται ότι χτύπησε την έδρα της 91ης Μεραρχίας των IDF στο Μπιρανίτ του βόρειο Ισραήλ. Πρόκειται για την μονάδα που ευθύνεται για τη φύλαξη των συνόρων με τον Λίβανο.

Tags
Back to top button