Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Το σχέδιο για την ταχύτερη απονομή των συντάξεων

Τη δημιουργία ομάδας κρούσης που θα είναι εξοπλισμένη με όλα τα μέσα ώστε να επιταχυνθεί η απονομή των συντάξεων, προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Μάλιστα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως «θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα δυνατά μέσα για να βγουν οι συντάξεις».

Την ίδια ώρα, ο υπουργός κάλεσε τους δικαιούχους να κάνουν την ψηφιακή αίτηση για την προκαταβολή σύνταξης μέχρι τις 31 Μαρτίου, ώστε να μπορέσει να γίνει γρήγορα η επεξεργασία των αιτημάτων και να πληρωθούν οι συντάξεις μέχρι το Πάσχα.

Έπειτα εξήγησε πως οι εκκρεμείς συντάξεις ανέρχονται σε 155 χιλιάδες, εκ των οποίων οι 50.000 δικαιούχοι πήραν προσωρινή σύνταξη.

Ο κ. Χατζηδάκης προανήγγειλε επίσης τη δημιουργία ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου για όλες τις υπηρεσίες και τους εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Συμπλήρωσε πως σύντομα η υποβολή των συντάξεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Τέλος, έκανε γνωστό ότι είχε ειδική σύσκεψη με τους συναρμόδιους αξιωματούχους για τα κέντρα πιστοποίησης αναπηρίας και ζήτησε να καταθέσουν προτάσεις, ώστε να μην χρειάζεται οι άνθρωποι να περνάνε ξανά από τις επιτροπές εάν οι γιατροί πιστοποιούν ότι αυτό δεν χρειάζεται.

Tags
Back to top button