Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χάρβεϊ Γουάινστιν για Άζια Αρτζέντο: «Τώρα φανερώνεται η απίστευτη υποκρισία της»

Στο στόχαστρο του Χάρβεϊ Γουάινστιν βρέθηκε η Άζια Αρτζέντο, μετά την χθεσινή αποκάλυψη των New York Times ότι πριν από πέντε χρόνια η Ιταλίδα ηθοποιός είχε αποπλανήσει και «κακοποιήσει σεξουαλικά» έναν 17χρονο νεαρό, πληρώνοντάς του μάλιστα στη συνέχεια ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να εξαγοράσει τη σιωπή του.

Δεδομένου ότι η Αρτζέντο υπήρξε μία από τις πρώτες γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για την δική τους κακοποίηση από τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ, αποκαλύπτοντας ότι την είχε βιάσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στις Κάννες όταν εκείνη ήταν μόλις 21 χρονών, ήταν αναμενόμενο πως οι χθεσινές αποκαλύψεις θα προκαλούσαν την αντίδραση του Γουάινστιν, ο οποίος έσπευσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. 

Με το σκεπτικό ότι οι ανήθικες πράξεις του θύματός του ενδεχομένως «δίνουν άλλοθι» στον ίδιο, ο πρώην ισχυρός άνδρας του κινηματογράφου δημοσίευσε την εξής δήλωση «δηλητήριο» μέσω του δικηγόρου του, Μπεν Μπράφμαν.

«Αυτή η εξέλιξη αποκαλύπτει το απίστευτο επίπεδο υποκρισίας της Άζια Αρτζέντο, μίας από τις πιο ηχηρές κατηγόρους που επιδίωξαν την καταστροφή του Χάρβεϊ Γουάινστιν. Το πιο εξωφρενικό σε αυτήν την υπόθεση είναι η χρονική συγκυρία, αφού ακριβώς την εποχή που η Αρτζέντο κανόνιζε τις λεπτομέρειες του μυστικού συμβιβασμού που θα την απάλλασσε από τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου, έμπαινε στην πρώτη γραμμή των γυναικών που κατηγορούσαν τον κ. Γουάινστιν, παρά το γεγονός ότι η δική της σχέση μαζί του ήταν εκείνη δύο συναινούντων ενηλίκων, με τη διάρκειά της μάλιστα να ξεπερνά τα τέσσερα χρόνια. Η δολιότητα της συμπεριφοράς της είναι πραγματικά εκπληκτική και αποδεικνύει σε όλους πόσο ελλιπής ήταν ο έλεγχος των κατηγοριών που διατυπώθηκαν κατά του κ. Γουάινστιν. Κατά συνέπεια πρέπει όλοι μας να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αφήσουμε να εκτυλιχθούν οι νόμιμες διαδικασίες, χωρίς να βιαζόμαστε να καταδικάζουμε με βάση βαθιά ανειλικρινείς μαρτυρίες».

Ο νεαρός Τζίμι Μπένετ ποζάρει με την ηθοποιό τη χρονιά της φερόμενης ως επίθεσης

Tags
Back to top button